.
News Image

Langverwacht album Sammy Baker is op komst

De nieuwe single Wees niet zo jaloers is er al.


Sammy Baker is er al lang op aan het wachten, maar hij is er bijna. Dan hebben we het over zijn nieuwe album, waarvan de komst regelmatig werd uitgesteld. Nu is het defintief, eind september komt hij uit. Ondertussen is het al van 2012 geleden dat Sammy Baker nog eens een cd uitbracht. Op het nieuwe album, dat Heel mijn leven zal heten zullen zijn grootste hits verzameld zijn, inclusief recent materiaal.



Sinds 12 september is de meest recente single van de sympathieke Sammy Baker Wees niet zo jaloers te downloaden via iTunes. Dit is een productie van Manfred Jongenelis en de mosterd werd gehaald bij Ray Westerlink, die in 1975 hiermee een grote hit scoorde.



Sammy Baker was vorig weekend te gast op de Jaarbeurs te Gent voor Ment Tv en daar vertelde hij dat er op 11 november een nieuwe carnavalssingle zal uitkomen. Het zal het derde jaar op rij zijn dat hij hoopt een carnavalshit te scoren. Als ambiancemaker houdt hij uiteraard van dit soort nummers. In ons land mist hij vooral de prachtige shows die je met carnaval in het buitenland ziet.



De Jaarbeurs in Gent loopt nog tot en met deze week zondag in Flanders Expo. Senegal is het land dat dit jaar centraal staat en daar was Sammy Baker zelfs al op vakantie.