.
Larissa Vandevelde uit Blind Getrouwd 2024
woensdag 4 september 2024

Larissa (Blind Getrouwd): “Dat zou wel heel fijn zijn”

Het moet klikken

Tijdens de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ maakten we al meteen kennis met Larissa. Zij werd gematcht aan de sympathieke Simen en hopelijk voor haar komt er dankzij hem een einde aan haar leven als vrijgezel.

Larissa woont al 7 jaar samen met haar broer Axl, in Tienen. Ze wonen samen door een samenloop van omstandigheden en het was ook voor beiden financieel interessant. Maar Axl heeft er vrede mee als zijn zus het huis verlaat om met haar man te gaan samenwonen.

“Het zou wel fijn zijn als Simen iemand is met wie ik ook door één deur kan. Het zou raar zijn als het niet klikt tussen hem en mij. Ik zou 't wel tof vinden, iemand erbij hebben met wie ik eens een pintje kan drinken, naar 't voetbal kan gaan. Simen lijkt me toch een sociale en vriendelijke gast te zijn”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

Maar ook Larissa zou het moeilijk vinden mocht haar man niet overeenkomen met haar broer. Er moet toch zeker een klik zijn tussen de twee.

“Niet dat ik Axls goedkeuring nodig heb, maar m'n man moet toch rekening houden met de innige band die wij hebben. Al verwacht ik daar weinig problemen. Axl is absoluut geen moeilijke jongen en Simen lijkt op het eerste gezicht ook met iedereen overweg te kunnen.”