.
Laura Lieckens en Sonny Wagemans uit Blind Getrouwd 2020
maandag 24 augustus 2020

Laura Lieckens: ‘Dit was dom van mij’

Laura Lieckens vergat het meest evidente na oplopen brandwonden.


We schreven het zaterdag al: Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’ moest vrijdagavond naar de spoedafdeling van het Sint Elisabethziekenhuis in Turnhout. De blondine had namelijk kokend water over zich heen gekregen.

Het resultaat: brandwonden in de tweede graad op haar onderbuik en op haar benen. Verschrikkelijk pijnlijk, dat heeft Laura ondertussen wel ondervonden.

“De moed zakt me wel in de schoenen als ik vandaag de wonde zie”, reageert Laura in een gesprek. Toch wil zij iedereen bedanken voor de vele berichtjes die zij via haar sociale media kreeg. “Ik probeer ze allemaal te beantwoorden, de reacties waren zo lief. Gelukkig heb ik al veel minder pijn.”



Laura weet ondertussen dat zij iets doms gedaan heeft. Niet alleen mocht dat hete water niet op haar lichaam terecht zijn gekomen, na het voorval was zij iets héél belangrijks vergeten. Wat is er belangrijk van zodra je brandwonden hebt? Jawel: “eerst water, de rest komt later”. Brandwonden ga je het best tegen door een hele tijd onder koud water te gaan staan. “Ga meteen onder een douche staaan en denk niet dat het wel ‘oké’ is”, reageert Laura nog. “Dat is de grote fout die ik dus gemaakt heb.”



Wij wensen Laura een spoedig herstel toe