.
Laura Lynn en Matthias Lens
donderdag 25 juli 2019

Laura Lynn en Matthias Lens zijn uit elkaar

Koppel na 9 jaar uit elkaar.


De dood van de vader van Matthias Lens legt meteen ook de relatiebreuk met Laura Lynn bloot. Dinsdag communiceerde Matthias Lens dat zijn vader Jan overleden was, geen prettig nieuws dus ten huize van de familie Lens. Nu zou je verwachten dat ook Laura Lynn het nieuws met haar fans deelde, maar dat gebeurde niet. Misschien had Laura er gewoon geen zin in of had zij het moeilijk met het overlijden van haar schoonvader. Ondertussen is één en ander duidelijk geworden. Wij werden woensdag getipt dat er één naam ontbreekt op de rouwbrief van Jan Lens: Sabrina Tack ofwel Laura Lynn. Een vergetelheid? Dat kon niemand op onze redactie zich inbeelden, temeer omdat de naam van Matthias bovenaan de lijst met familieleden staat én zijn dochter Eliana wél vermeld werd. Wij legden daarop ons oor te luister en kregen de bevestiging dat Laura Lynn en Matthias niet langer een koppel zijn. De twee hebben tot hiertoe niet gecommuniceerd over die breuk, de feiten dateren al van een tijdje geleden.

Het koppel bevestigt aan de Showbizz-Site dat zij niet langer samen zijn. Klopt, we zijn reeds enkele maanden uit elkaar, klinkt het kort maar krachtig bij Matthias Lens. Die verkiest er voor om verder geen details over de breuk te geven. Ook Laura Lynn bevestigt dat er een einde aan haar relatie met Matthias kwam. Inderdaad, enkele maanden geleden heeft Matthias beslist een einde te maken aan onze relatie, klinkt het. Verder geef ik geen commentaar.

Sabrina en Matthias waren 9 jaar een koppel, een gelukkig koppel leek het lange tijd. De afstand Ardooie-Arendonk maakte het hen niet makkelijk om veel samen te zijn, maar beiden deden flink hun best om van elkaar te genieten. Een huwelijk zat er in die negen jaar nooit in, dat was voor Sabrina geen optie. Trouwen boezemde haar angst in. Het leek er echter op dat het mogelijk toch tot een huwelijk zou komen, maar dat kwam er niet. Een kind daarentegen wel. Laura en Matthias werden de trotse ouders van dochter Eliana. Hun enige dochter werd op 20 september 2012 geboren. Wat de reden van de breuk is, is op ogenblik van publicatie niet duidelijk. We begrijpen dat Laura en Matthias momenteel andere zorgen hebben dan met de pers te praten. Laura en Matthias blijven trouwens samenwerken, zij staan deze zomer samen op het podium in de zomershow van Jacky Lafon in Het Witte Paard te Blankenberge. En bovendien hebben zij samen ook nog een dochter Eliana die zeker niet het slachtoffer van deze relatiebreuk mag worden. Wij wensen hen beiden sterkte bij het verwerken van deze breuk en Matthias met de dood van zijn maandag overleden vader.

Download onze app voor iOS of Android