.
Laura Lynn
donderdag 4 augustus 2022

Laura Lynn: “Het moest op een natuurlijke manier gebeuren”

Ze is niet langer vrijgezel

8 jaar lang deelden Laura Lynn en Matthias Lens lief en leed met elkaar. Ze kregen samen een prachtige dochter Eliana en leken een gelukkig gezinnetje. Tot het koppel besloot om 3 jaar geleden uit elkaar te gaan.

Matthias vond al ‘snel’ nieuw liefdesgeluk, maar Laura Lynn bleef nog eventjes treuren om de breuk. Maar die tijd is nu voorbij. Na 2 jaar had ze genoeg getreurd en vond ze het tijd om zichzelf weer open te stellen.

“Op een zeker moment heb ik geprobeerd om alles los te laten en verder te gaan met mijn leven. Vrienden zeiden me dat ik apps moest installeren, of dat ik me moest inschrijven in een datingsbureau. Maar daar geloofde ik niet in. Als het moest gebeuren, zou het wel op een natuurlijke manier op m’n pad komen’, zegt Laura Lynn in Dag Allemaal.

De nieuwe liefde van de zangeres is geen grote onbekende voor haar. Ze kent hem al 25 jaar. Ze hadden heel lang geen contact meer, tot plots.

“Ik weet niet meer hoe het is gegaan. We begonnen berichtjes te sturen. Eerst niets speciaals, maar toen merkte ik dat ik telkens ongeduldig wachtte op z’n antwoorden. En toen kwamen de eerste kriebels.”

Download onze app voor iOS of Android