.
News Image

Laura Pausini komt naar Vorst Nationaal

Tickets vanaf 10 januari.


Het nieuwe muziekproject van Laura Pausini gaat in januari van start met een nieuwe single, begin 2018 gevolgd door een gloednieuw album. Na haar uitverkochte wereldtournee in 2016 kondigt Laura Pausini haar terugkeer aan in 2018, met twee concerten – op 21 en 22 juli – in haar geliefde Italië, in het Circo Massimo (Circus Maximus) van eeuwige stad Rome. Het wordt een bijzondere start voor haar wereldtournee, want ook The Rolling Stones en Bruce Springsteen mochten hier al optreden.




Laura was in 2007 de eerste vrouw die optrad in het San Siro-stadion en mag die eer ook in Circus Maximus herhalen, met twee historische avonden voor de Italiaanse muziek. Na deze speciale dubbele première toert ze door heel Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, waar ze deze week als coach The Voice Mexico won met haar pupil Luis Adrián Cruz Ramos. Dit nieuwe hoofdstuk begint voor Laura al in januari, met de release van haar nieuwe single, die later in 2018 wordt gevolgd door een gloednieuw album. “Ik kan niet meer wachten, ik ben er nu klaar voor. Er wacht me weer een spannende uitdaging. Muziek is mijn leven en binnenkort zal ik met mijn stem, mijn gedachten en mijn hart van me laten horen. Sterker dan ooit.


Laura is overal ter wereld de populairste Italiaanse zangeres, en verkocht al miljoenen platen. Na 25 jaar carrière is het tijd voor een nieuw record.


Laura Pausini zal ook in ons land optreden op 21 oktober 2018 in het Brusselse Vorst Nationaal.

Tickets gaan in verkoop op woensdag 10 januari om 10u via www.gracialive.be en in alle Fnac verkooppunten.