.
Laura Tesoro
zaterdag 9 april 2022

Laura Tesoro: “Dat zou niet in mijn agenda passen”

Ze is enthousiast over de Belgische inzending

Het is ondertussen al meer dan 5 jaar geleden dat Laura Tesoro ons land ging vertegenwoordigen op Eurosong. Er is ondertussen al veel gebeurd in het leven van de zangeres en dat juicht ze alleen maar toe. Ze vindt het perfect zoals het nu is, en haar ambities lijken niet verder meer te reiken.

“Het is niet mijn ambitie om met mijn muziek in Europa door te breken. Als het gebeurt, zou dat tof zijn. Maar over heel de wereld zijn er genoeg mensen die goed kunnen zingen. En ik ben ook wel tevreden met het leven dat ik nu leid. Met de opnames van ‘The Voice Kids’ en mijn muziek zou ik zo’n grote tournee ook niet in mijn agenda krijgen. Zeker nu we deze zomer weer volop kunnen spelen. Ik kijk er naar uit!”

Tesoro is wel enthousiast over onze Belgische Eurosonginzending voor dit jaar. “Ik vind Jérémie Makiese een heel goede zanger en het is een tof liedje, dus ik ben blij dat hij ons land gaat vertegenwoordigen. En volgens mij gaat hij dat ook heel goed doen. Hij heeft de juiste ingesteldheid.”