.
Laura Tesoro
maandag 3 juni 2024

Laura Tesoro: “Ik kan niet wachten!” 

Ze heeft er zin in 

Laura Tesoro was als een duracell-konijn tijdens het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Ze barstte van de energie en misschien nog wel het meest wanneer ze een cover mocht maken van een nummer van K3.

“Mijn favoriete nummer is mijn K3-cover. Ik kan echt niet wachten om die de hele zomer lang te zingen! Ik groeide ook op met K3, dus die muziek is voor mij supernostalgisch en ik hoop dat die dat voor anderen ook zal zijn”, zegt ze in Flair.

Muziek is een van de belangrijkste dingen voor Laura in haar leven. Het werkt als een soort van therapie. Iets wat ze ook voelde in de week waarin de opnames voor ‘Liefde Voor Muziek’ plaatsvonden.

“Muziek maakt dingen los bij mensen. Zo wordt iedereen bij een bepaald nummer toch weleens teruggekatapulteerd naar een moment uit zijn of haar verleden. Dat is echt de kracht van muziek, en dat is zo mooi om te zien. Of we nu met z’n allen uitbundig op de zetel sprongen of zakdoekjes doorgaven omdat we een traantje wegpinkten, het deed sowieso iets met ons.”