.
Laura Tesoro
woensdag 29 mei 2024

Laura Tesoro: “Ik voelde me geen snotneus meer” 

Ze hoorde erbij 

Toen Laura Tesoro voor de eerste keer deelnam aan ‘Liefde Voor Muziek’ had ze nog niet zoveel eigen nummers waar haar collega’s covers van konden maken. Ze had ook nog niet superveel ervaring.

Nu ze voor een tweede keer mag deelnemen, hebben de artiesten uit een veel groter repertoire de keuze en heeft ze ook al wat meer ervaring op de teller staan. Maar ze bleef wel een van de jongste deelnemers van het seizoen.

“In de vorige seizoenen had ik veel last van stress, maar nu voelde ik me eigenlijk geen snotneus meer tussen hen. Ik was veel zelfzekerder, waardoor ik minder geïntimideerd was. Ik besef wel dat ik de artiest met het minste aantal kilometers op de teller ben, maar die komen hopelijk nog. Het is ook een heel fijne groep en ik voelde me enorm op mijn gemak bij iedereen”, klinkt het in Flair.

Tesoro moest onder meer covers maken van nummers van K3, Stan Van Samang, Johannes Genard en Regi. Er waren er een paar waar ze toch iets meer haar best bij moest doen.

“Ik vond het moeilijker om dingen die dichter bij mezelf lagen te coveren. Jasper en Johannes maken Engelstalige muziek met een internationale sound, net als ik. Ik moest dus veel harder mijn best doen om daar mijn eigen draai aan te geven. Als ik een Laura Tesoro-sausje over een song van Regi, K3 of Clouseau giet, klinkt die al onmiddellijk anders.”