.
Laura Tesoro
woensdag 24 april 2024

Laura Tesoro: “Ik voelde me vooral heel vereerd”

Ze had er veel zin in

Ze is pas 27 jaar, maar toch heeft Laura Tesoro al zo ontzettend veel mogen doen in haar carrière. Acteren, presenteren, jureren, coachen en zingen, ze doet het allemaal. En elke keer met evenveel enthousiasme.

Tesoro werd ook gevraagd voor het jubileumseizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Daar schittert ze naast artiesten als Clouseau, Stan Van Samang en Regi. Ze heeft niet lang moeten nadenken om ‘ja’ te zeggen op het voorstel van VTM.

“Ik voelde me vooral vereerd dat ik uit 'mijn' seizoen gekozen werd om opnieuw deel te nemen. Ik heb niet getwijfeld. Ik weet dat ik vijf jaar geleden nog heel jong was. Ik was de benjamin van de groep en had nog niet zo veel nummers in mijn oeuvre”, zegt Laura in Primo.

De Laura van toen en de Laura van nu, er zit toch wel wat verschil op. Zo heeft ze niet alleen meer ervaring, maar is ze ook iets zelfzekerder geworden.

“Daarom voelde het nu fijn en vertrouwder aan. Die ervaring zorgt voor veiligheid. In het begin voelde ik een enorme bewijsdrang. Ik kwam met weinig songs aan de start van het programma en wou bewijzen dat ik mijn plaats verdiende. Ik besefte dat dat belangrijk kon zijn voor mijn carrière. Nu had ik minder die ingesteldheid, ik wou me vooral amuseren.”