.
Astrid Coppens
zondag 11 februari 2024

Laurens Nuyens: “Ze had haar handen vol”

En daarom bleef ze thuis

Laurens Nuyens is de broer van Astrid Coppens. Hij woont al vele jaren in Los Angeles en pendelt af en toe naar België om er zijn familie te bezoeken. Meestal doet hij dat in het gezelschap van zijn vrouw Roos, tenzij ze verhinderd is.

Ook met de feestdagen trok Laurens naar België, zonder Roos. Ook al wou hij haar niet achterlaten, door de pas gekochte puppy kon ze niet anders dan in LA blijven.

“Ik moest wel terugkeren, want ik had een cadeautje gekocht voor haar 40ste verjaardag en dat lag al in België sinds augustus. Toen was ik al van plan om het op te halen, maar dat is er niet van gekomen. Nu, uiteindelijk heb ik dus kerst met mijn familie gevierd. Met oudjaar was ik terug in Los Angeles, daar heb ik voor gezorgd. Zo konden Roos en ik toch samen het nieuwe jaar starten”, klinkt het in Tv Familie.

Kerstavond moest Roos dus alleen doorbrengen, samen met haar nieuwe hondje Prince Olaf II. Maar dat vond ze niet zo heel erg. “Roos had haar handen vol met de puppy. En blijkbaar is hij ook heel goed gezelschap.”

Bio van Laurens Nuyens en Astrid Coppens