.
Leen Demaré
donderdag 3 oktober 2024

Leen Demaré: “Wie kan hem nu vervangen” 

Hij was uniek 

Met heimwee denken we wel eens terug aan de tijd van ‘Het Swingpaleis’ en aan entertainer Felice. Hij was amper 55 toen hij kwam te overlijden. Nog elke dag wordt hij gemist door heel wat mensen, waaronder Leen Demaré.

“Ongelooflijk dat Dré er al vijftien jaar niet meer is. Ik herinner me nog dat ik in de voormiddag aan het presenteren was op JOE toen het nieuws van zijn overlijden binnenliep. Ik was van slag. 55 jaar, dat is toch geen leeftijd om te sterven?!”, blikt ze terug in Primo.

De twee hadden in die tijd nog wel af en toe contact met elkaar en zo wist dat Leen dat Felice meer op zijn gezondheid lette dan vroeger.

“Van zijn rubriek 'The Happy Cooker' heeft hij een kookboek gemaakt met allemaal recepten die hij bij mij is komen voorstellen. Dat was in de periode van 'Het Swingpaleis', één van de tofste programma waaraan ik ooit heb meegewerkt. Onlangs hoorde ik waaien dat ze dat programma nieuw leven willen inblazen. Ik dacht: wie zou in godsnaam Felice kunnen vervangen? Ik denk niet dat dat mogelijk is. Als presentator was hij uniek.”

Bio van Leen Demaré

Meer Over:

Leen Demaré