.
News Image

Leen Dendievel schrijft boek over liefdesverdriet

Ze trok lessen uit haar vorige relaties.


Leen Dendievel kennen de meeste mensen vooral als Kaat uit Thuis. De actrice is ook assistent-psychologe en mag zich nu ook auteur noemen. Haar boek HARD is vanaf nu te koop in de winkel. In dit boek worden alle aspecten van liefdesverdriet besproken. Eigenlijk is dit boek een herwerking van Leen's eindscriptie. Tijdens haar eindwerkverdediging als assistente in de psychologie, zo'n twee jaar geleden zei jurylid Sybille Vanweehaeghe dat ze een boek moest uitbrengen van haar onderzoek over liefdesverdriet omdat hier nood aan is. Leen heeft de daad bij het woord gevoegd en een paar jaar later is het boek dus een feit.



Het boek gaat niet over het liefdesverdriet van Leen Dendievel zelf, want daar is toch niemand in geïnteresseerd zegt ze in Story. Zelf is de actrice nogal op haar privacy gesteld, maar ze gaf wel mee dat ze op haar dertigste haar huidige vriend en zanger Udo Mechels leerde kennen. Daarvoor heeft ze wel een paar keer liefdesverdriet gehad.

Toch zou het boek er nooit gekomen zijn indien Leen haar hart niet gebroken was geweest, meent ze.



Het boek van Leen Dendievel - HARD telt 240 pagina's en werd uitgegeven door Horizon. Ook online kan dit boek worden aangekocht via www.bol.com.