.
Lenny uit Blind Getrouwd
dinsdag 13 februari 2024

Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ verhuist naar Spanje

​​​​​​​Hij gaat zijn dromen achterna

Er breken spannende tijden aan voor Lenny Janssens en Chloé Evangelista. De twee gooien het roer om en verhuizen naar Spanje om daar een nieuw leven op te bouwen, samen met hun twee kinderen.

“Het was al van in het begin onze droom om in het buitenland te wonen. Chloé heeft Portugese roots, dus we dachten eerst aan Portugal, maar de huizen zijn daar een pak duurder. In Altea wonen we op een idyllische plek op een berg, met zicht op de oude stad én de zee”, zegt Lenny in Story.

Om deze droom te kunnen waarmaken hebben Lenny en Chloé al hun vastgoed in Durbuy, Blankenberge, Kortrijk en Tielrode verkocht. Bij de verkoop hebben ze wel wat winst gemaakt.

“Zo moesten we geen krediet aangaan om de villa in Spanje te kunnen kopen. Het is een renovatieproject en ik doe bijna alles zelf, waardoor het betaalbaar blijft. Hoe sneller de guesthouses klaar zijn, hoe sneller we inkomsten hebben. Dat is nodig, want we zien onze spaarcenten na een jaar fel slinken. We hopen tegen deze zomer het grootste deel klaar te hebben.”

Bio van Lenny Janssens