.
Lenty Frans en Darline Devos
zondag 30 oktober 2022

Lenty Frans: “Ik had dat helemaal niet door”

Ze werd ten huwelijk gevraagd

Wanneer een BV uit de kast komt, dan is dat heel vaak ‘hot news’. Dat was bij gewezen Miss België Lenty Frans niet anders. Toen zij een foto postte met haar partner, werd die snel door alle media opgepikt.

“Lenty heeft me gevraagd of ik die foto wilde delen, want zij weet hoe de media werken. Ik snapte dat eerst niet. ‘Wie geeft daar nu om?’, dacht ik. Maar mijn gsm ontplofte zodra ze online stond: in een paar dagen tijd had ik meer dan duizend volgverzoeken en kreeg ik mailtjes van mensen die ik amper kende om me proficiat te wensen”, lacht Leonie in Dag Allemaal.

De twee dames zijn zo gelukkig met elkaar dat een huwelijk niet lang kon uitblijven. In de zomer van 2021 vroeg Leonie Lenty ten huwelijk.

“We waren in Italië en we zaten op een pier met een flesje wijn en wat hapjes naar de zonsondergang te kijken. Dat was zo’n leuke avond dat ik dacht: ‘als ik jou ooit ten huwelijk wil vragen, is dit de setting om het te doen.’ Maar ik had het geduld niet om te wachten tot de volgende zomer”, lacht Leonie.

Na heel wat plannen en voorbereiden was Leonie er klaar voor en deed ze het aanzoek aan de Leie bij zonsondergang. “IK had niet door dat het om een aanzoek ging. We zaten romantisch op het ponton voor het huisje te praten. Leonie zei allemaal lieve dingen over mij, waarop ik haar de hele tijd onderbrak. Pas na een paar minuten besefte ik dat het om een aanzoek ging.”

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans