.
Lenty Frans
maandag 17 oktober 2022

Lenty Frans: “Ik heb nochtans veel vriendjes gehad”

Ze werd toch verliefd op een vrouw

In 2016 werd Lenty Frans gekroond tot de mooiste van het land en werd ze Miss België. Toen al kreeg ze vaak de vraag of ze haar prins op het witte paard al was tegengekomen, maar op dat moment was er niemand in haar leven.

Daar is sinds 2 jaar verandering in gekomen, en is het geen prins maar prinses op het witte paard geworden. Ze is dolgelukkig met Leonie en zijn volop bezig met de voorbereiding van de trouw.

“Ik herinnerde me heel vaag dat er een studente geneeskunde Miss België was geworden, maar haar naam en gezicht deden niet meteen een belletje rinkelen. Toen Lenty stage liep, deed dat nieuws snel de ronde in de gangen van het ziekenhuis”, blikt Leonie terug op het moment dat ze Lenty leerde kennen.

Leonie die normaal niet op blonde vrouwen valt, moest al heel snel haar mening bijstellen en ook Lenty was nog niet helemaal zeker of ze nu op mannen of vrouwen viel.

“Ik was in mijn Missjaar nog in de veronderstelling dat ik de man van mijn leven nog zou tegenkomen. Ik had al wat vriendjes gehad. En tijdens de verkiezing van Miss België en Miss World zat ik tussen knappe vrouwen, maar ik heb nooit gevoelens voor een van hen gehad.”

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans