.
Lenty Frans
dinsdag 25 oktober 2022

Lenty Frans: “Ik vond dat toen heel spannend”

Ze kregen honderden reacties

Tot enkele jaren geleden wist Lenty Frans niet of ze nu op mannen of vrouwen viel. Het is pas toen Leonie op haar pad kwam, dat Lenty iets voelde wat ze nooit eerder had gevoeld.

“Daarvoor wist ik gewoon niet beter. Maar toen ik Leonie ontmoette, voelde ik me meteen tot haar aangetrokken. Voor mij gaat dit niet om ‘mannen’ of ‘vrouwen’, wel om een persoon met wie het helemaal klopt. En Leonie is de ware voor mij”, glundert Lenty in Dag Allemaal.

Lenty had de gevoelens voor een vrouw niet zien aankomen, maar was wel op slag verliefd op Leonie. Dat maakte het een pak makkelijker voor haar, om haar geaardheid te aanvaarden.

“Al vond ik het natuurlijk wel spannend om het grote nieuws te delen met mijn omgeving. Je hoopt dat de mensen die je graag zien, zoals je vrienden en familie, je accepteren zoals je bent. Maar je weet pas of dat ook het geval is als het zover is.”

En ook de omgeving van de gewezen Miss België waren behoorlijk verrast. “Ik heb eerst mama ingelicht. We hebben er heel open over gepraat. Godzijdank, mama zag meteen dat ik gelukkig was en dat was voor haar het belangrijkste. Ook de rest van het gezin reageerde positief.”

Bio van Lenty Frans

Meer Over:

Lenty Frans