.
Leo Madder
donderdag 26 januari 2023

Leo Madder: “Ik heb dat nooit echt fijn gevonden”

Hij moest het erbij nemen

Fans van ‘Spoed’ kunnen terecht op het nieuwe VTM-kanaal ‘Non-Stop Dokter’. Daarop worden de hele dag door verschillende ziekenhuisseries uitgezonden, waaronder ook het populaire ‘Spoed’. In die reeks ziet u Leo Madder schitteren als dokter Gijsbrecht.

De laatste opnames dateren al van 2008, maar tot op de dag van vandaag wordt Leo nog steeds volop herkend en krijgt hij vaak complimentjes over hoe goed hij er nog altijd uitziet. Leo is 77 jaar, maar dat zou je niet meteen zeggen.

“De reeks is natuurlijk al vaak opnieuw uitgezonden. Maar ik moet toegeven dat ik het nooit fijn heb gevonden dat mensen mij zo vaak herkennen. Mijn zoon Donald, die vroeger meespeelde in ‘Thuis’ en ik waren op een dag samen aan het wandelen toen iemand uit een auto riep: ‘Hey Tom’ (het personage van Donald in ‘Thuis’. Later die dag passeerde er een tram. Iemand zag ons staan en begon te wijzen”, begint Leo een anekdote in Dag Allemaal.

Donald vond het allemaal niet zo erg, maar Leo wist zichzelf iets minder een houding te geven bij de hele situatie. Hij liep liever niet meer met zijn zoon over straat.

Waarop Donald de hele situatie wist te relativeren. “Papa, dat hoort erbij, zo simpel is dat’ Dat was een les voor mij. Ik moet daar niet over zeuren en zagen.”

Bio van Leo Madder

Meer Over:

Spoed Leo Madder Thuis