.
Leo Madder
zaterdag 8 april 2023

Leo Madder: “Nee ik heb het programma niet gezien”

Maar hij is wel trots

Je zou verwachten dat Leo Madder elke maandagavond trouw voor de televisie zat voor ‘Bestemming X’, maar niets is minder waar. Ondanks dat zijn kleinzoon Zeno Madder meedeed heeft Leo het programma niet gevolgd.

“Ik heb wel stukken gezien en mekte wel dat hij in zijn nopjes is. Neem nu de raftingproef: zo’n fysieke uitdaging, dat is zijn leven. Op het water voelt hij zich als een vis in het water”, lacht Leo in Dag Allemaal.

Het viel Leo ook op dat Zeno gewoon zichzelf was, ondanks de vele camera’s in de buurt. En hij merkte ook op dat hij een enorm expressieve gelaatsuitdrukking heeft.

“Ik ben supertrots op hem, en trots op alles wat mijn kleinkinderen doen. Als zij zich happy voelen, dan ben ik ook happy.”

Zeno is de laatste jaren steeds beter geworden in het praten over zijn vader en dat verbaasd Leo uiteindelijk niet. “Dat is zo gegroeid door heen de jaren. In het begin ging dat wat moeilijker, maar dat is evident. Als je op je vijfde je vader verliest, is dat een vreemde gebeurtenis. Op een bepaald moment zei Zeno tegen mij: ‘Ik weet niet wat ik mis, want ik heb nooit een papa gekend. Maar nu praten we soms wel over zijn vader.”

Bio van Leo Madder en Zeno Madder