.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
donderdag 11 juli 2024

Lesley-Ann Poppe: “Daar draait het bij mij om”

Ze liep een hoog risico

We moeten toegeven dat we allemaal wel een beetje jaloers zijn wanneer we iemand op sociale media zien verschijnen met het perfecte lichaam. We willen er natuurlijk allemaal goed uitzien, maar toch moeten we ook leren om onszelf graag te zien en blij te zijn met hoe we eruit zien.

Wie zich niet laat vangen aan de vele perfecte plaatjes op sociale media, is Lesley-Ann Poppe. Zij trekt zich daar weinig van aan.

“Ik weet ook hoe het werkt. Ik ken ook veel influencers en ik weet maar al te goed dat ze er niet altijd zo perfect bijlopen en dat hun leven ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Ik kan dat plaatsen”, zegt Poppe in Flair.

Zelf is Poppe ook vaak bezig met haar gewicht en verkoopt ze op haar eigen webshop ook gummies om slanker te worden. Zo lijkt ze wel het verkeerde voorbeeld te geven.

“Bij mij draait het om een gezond gewicht te hebben. Op een gegeven moment woog ik meer dan honderd kilo en was ik diabetes type 2 aan het ontwikkelen. Dat was echt een wake-upcall. Ik wilde er echt wat aan doen, want ik wilde wel een gezonde mama zijn die voor haar kindjes kan zorgen.”