.
Lesley-Ann Poppe
donderdag 11 januari 2024

Lesley-Ann Poppe: “Daar verlies je heel veel tijd mee”

Ze ging op zoek naar een buitenverblijf

In het nieuwe seizoen van ‘Huizenjagers’ zagen we deze week een bekend gezicht. Lesley-Ann Poppe ging in het programma op zoek naar een buitenverblijf in Knokke en schakelde daarvoor de hulp van het programma in. Budget: zo’n 1,3 miljoen euro.

Poppe heeft ooit een buitenverblijf gehad in Knokke, maar heeft dat verkocht omdat ze er veel te weinig was. Het was ook de tijd waarin ze nog maar één zoon had. Ondertussen zijn de tijden veranderd en zijn er al wat kinderen bijgekomen.

“Het strand is de perfecte plek om te wandelen met onze energieke viervoeters. En ook de kinderen houden van de zee. Telkens een hotelkamer boeken bij regenweer is weggegooid geld. Vandaar dat we opnieuw een buitenverblijf aan de kust willen. Waarom Knokke? Omdat we daar al veel mensen kennen”, klinkt het in Tv Familie.

1,3 miljoen euro, voor Knokke is dat een vrij normale prijs. Daarvoor hebben Lesley-Ann en haar vriend Kevin wel enkele eisen. Zo willen ze vooral heel graag een appartement aan de dijk.

“Er moeten ook drie slaapkamers zijn - de twee jongste kinderen kunnen samen slapen - en twee badkamers. Of dat laatste echt nodig is? Met vijf personen één badkamer delen, da's echt de hel. Iedereen die om beurt de douche in moet, daar verlies je veel te veel tijd mee. Het appartement moet ook over een privéparkeerplaats beschikken, in een afgesloten garage.”

Bio van Lesley-Ann Poppe