.
Lesley-Ann Poppe
dinsdag 2 juli 2024

Lesley-Ann Poppe: “Mensen kunnen zo gemeen zijn” 

Maar ze laat het van zich afglijden 

Een positief zelfbeeld over jezelf hebben, het is zo ontzettend belangrijk om jezelf goed te voelen. Helaas heeft niet iedereen zo’n positief zelfbeeld over zichzelf en worstelen heel wat mensen met complexen.

Wie daar geen last van heeft, is Lesley-Ann Poppe. Zelfs toen ze enkele kilo’s zwaarder was, voelde ze zich eigenlijk best goed in haar vel.

“Ook toen vond mijn man me trouwens de mooiste vrouw ter wereld. Hij ziet me zelfs graag wat voller. Als zestienjarig meisje was ik wel een pak onzekerder. Als ik daar nu op terugkijk, snap ik niet waar ik me druk om maakte. Dat gebeurt jammer genoeg vaak. Ik zie zoveel jonge, prachtige dames die worstelen met onzekerheden”, zegt ze in Dag Allemaal.

Een foto of video zonder make-up, Lesley-Ann heeft het al gedaan. Al moet ze toegeven dat ze het ook best spannend vond om zo’n video online te plaatsen.

“Vooral omdat mensen online zo gemeen kunnen zijn. In het dagelijks leven draag ik vaak geen make-up. Maar op Instagram word je overspoeld met 'perfecte' plaatjes. Dan vind ik het spannend om me op m'n 45ste zonder schmink te tonen. En toch doe ik het gewoon. Ik wil mensen op een eerlijke manier informeren over huidverzorging.”