.
Pauline Slangen
vrijdag 16 juni 2023

Liefdesbreuk voor Pauline Slangen

Toen al aan diggelen geslagen

Pauline, de winnares van de ‘Regi Academy’ seizoen één, verhuisde enkele weken geleden naar Antwerpen. “Ik woon nu samen met mijn tourmanager Frederikke (Verdoodt). Tja, wij trokken toch al zo vaak samen op, dus hebben we gezegd: ‘Dan kunnen we maar evengoed gaan samenwonen’”, vertelt Pauline aan Het Belang van Limburg.

“Ik heb nooit op kot gezeten, maar ik denk dat dit vergelijkbaar is”, aldus de jonge zangeres. Het ouderlijk nest verlaten was volgens haar helemaal niet zo erg.

“Weet je, mijn ouders zijn gescheiden, dus dat ideaalbeeld van een perfecte thuis werd bij mij al op vroege leeftijd aan diggelen geslagen. Ik heb enkele jaren samengewoond met mijn vriend, maar die relatie is nu voorbij”, geeft ze openlijk toe.

“Mijn ex is een pak ouder dan ik, ik denk dat dat voor een stuk aan de basis lag van onze breuk. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan en ik zie hem nog graag, maar een relatie zit er niet meer in”, deelt ze mee aan Het Belang van Limburg.

“Ik ben simpelweg te jong voor een serieuze relatie, voor mij is dat allemaal nog niet nodig.” Pauline vindt zelf dat ze moet genieten terwijl ze jong is.

Bio van Pauline Slangen

Meer Over:

Pauline Slangen