.
Lien Van de Kelder
donderdag 22 september 2022

Lien Van de Kelder: “Dat lijkt me toch niet evident”

Ze ondervond het zelf in volle coronaperiode

Een partner hebben die vaak in het buiteland vertoeft, het is niet zo eenvoudig. Heel wat vrouwen hebben hun man liever vaker en dichter bij hen in de buurt, maar Lien Van de Kelder heeft er zich na dertien jaar bij neergelegd dat dat bij hen nog niet zo snel zal gebeuren.

Lien Van de Kelder heeft een relatie met regisseur Hans Herbots die vaak in het buitenland vertoeft voor film of serieopnames. Lien blijft dan alleen achter met de kinderen.

“Na dertien jaar zijn we nog altijd heel close, maar het was wel fijn dat de oudste dochters van Hans ook naar Bangkok zijn afgezakt waar Hans aan het werk was. Op die leeftijd gaan ze meestal niet meer mee, hé. In ons leven zijn we nooit altijd samen thuis om vijf uur ’s avonds, daarom is de kwaliteit van het samenzijn belangrijk”, klinkt het in Story.

Een leven waarbij ze dag en nacht samenwonen, Lien kan het zich bijna niet inbeelden. Het lijkt haar niet gemakkelijk en ondervond dat vooral tijdens de coronaperiode.

“Ik kijk ernaar uit om weer met het hele gezin op restaurant en naar familie of vrienden te gaan. Ik heb ons sociaal leven hard gemist. De voorbije maanden heb ik vaak aan alleenstaande mama’s gedacht. Wat zij allemaal in hun eentje moeten doen: werken, voor de kinderen zorgen, over de kinderen beslissen zonder een klankbord te hebben… dat is niet evident.”

Bio van Lien Van de Kelder

Meer Over:

Lien Van de Kelder