.
Lien Van de Kelder in Familie
zaterdag 17 september 2022

Lien Van de Kelder moet haar man vaak missen: “Dat is echt nodig”

Hij zit vaak in het buitenland

De voorbije 8 maanden zat regisseur Hans Herbots in Bangkok voor de opnames van ‘The Blue’. Tijdens die 8 maanden moest actrice Lien Van de Kelder haar man heel vaak missen. En dat is niet altijd even makkelijk.

“Ik heb er vrede mee dat Hans soms in het buitenland moet werken, maar als hij na acht maanden Thailand meteen zes maanden op een andere verre bestemming zou moeten werken, zou dat niet fijn zijn voor de kinderen en mij”, klinkt het bij Lien in Story.

Cato en Stine zijn ondertussen al groot genoeg, maar Jeanne en Victor, de jongsten van de hoop zouden hun papa toch net iets te vaak moeten missen.

“Het is echt nodig dat hij periodes in Vlaanderen of Europa is. De komende maanden werkt hij dinsdag, woensdag en donderdag in Londen om ‘The Blue’ af te werken, maar dat is al minder lastig.”

Lien, Hans en de kinderen wonen samen in Thailand. Een land waar ze wat zijn blijven hangen na Hans’ vorig project ‘The Serpent’. “We wisten wat ons te wachten stond, maar deze keer konden onze kinderen niet naar school omdat we op drie verschillende locaties zaten. Er zat niets anders op dan thuisonderwijs te geven. Pittig! Alleen die twee maanden extra was er voor iedereen te veel aan.”

Download onze app voor Android of iOS