.
Lies Vandenberghe en Maarten Breckx
maandag 17 oktober 2022

Lies Vandenberghe: “Eindelijk weer eens onder de mensen komen”

Ze beviel nog niet zo lang geleden

In juli beviel Lies Van Vandenberghe van haar tweede zoontje Victor. De sportankel van VTM Nieuws heeft al een zoontje samen met Maarten Vangramberen. Lies genoot voorbije zomer van heel wat wielerwedstrijden op televisie en hoopt binnenkort zelf terug de fiets op te kunnen.

“Voorlopig mag ik nog niet, maar binnenkort wil ik de draad wel weer oppikken. Het is nog altijd een van de leukste sporten om met twee te doen. Op een uur tijd verken je verschillende dorpen en je verbrandt veel calorieën”, lacht ze in Story.

Je zou het al niet meer zeggen dat Lies begin juli nog maar pas is bevallen van een kindje, want de zwangerschapskilo’s zijn al helemaal verdwenen.

“Tijdens de borstvoeding vlogen die eerste kilo’s er af. En daarna deed ik intermittent fasting in combinatie met veel wandelen”, verklapt Lies haar geheim.

Speciaal voor de Kristallen Fiets onderbrak Lies haar ouderschapsverlof even, maar dat deed ze met veel plezier. “Ik keek er toen naar uit om weer even onder de mensen te komen en eens te praten over iets anders dan groeispurtjes en babymelk. Maar ik heb dat maandje ouderschapsverlof wel echt nodig na twaalf weken bevallingsrust.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lies Vandenberghe

Meer Over:

Lies Vandenberghe