.
Lies Vandenberghe
zondag 23 oktober 2022

Lies Vandenberghe: “Er is nooit nog een rustig moment”

Ze heeft nu twee kinderen in huis

Normaal was Lien Vandenberghe al eerder terug op televisie verschenen, maar het sportanker van VTM besloot om nog een extra maandje rust te nemen. Ze is nog erg vergeetachtig en heeft wat extra rust nodig vooral voor zichzelf.

Begin juli beviel Lies van een tweede kindje, Victor. Ze had reeds een zoontje en ondanks wat veel mensen beweren had een tweede kindje niet meteen veel impact op haar leven.

“Een eerste vond ik zwaarder, want je leven verandert helemaal. Van complete vrijheid naar leven voor dat kind. Wat logisch is, je doet die opoffering uit liefde. Maar een tweede is fysiek wel zwaarder. Er is nooit een rustig moment”, zucht Lies in Story.

Gelukkig voor haar mocht Georges, het eerste zoontje van Maarten en Lies op 1 september naar het eerste kleuterklasje. Daardoor werd het toch weer iets rustiger in huis.

“Toen ik zwanger was, dacht ik: kan ik een kind even graag zien als Georges? Maar de liefde vermenigvuldigt zich. Zo’n lief manneke. Georges is soms wild en luid, maar Victor vindt dat niet erg. Hij lacht zich kapot met zijn broer.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lies Vandenberghe

Meer Over:

Lies Vandenberghe