.
Milk Inc
woensdag 9 oktober 2024

Linda Mertens en Regi tellen af naar Sportpaleis-concerten

120.000 mensen zijn erbij!

Na de twee uitverkochte concerten van afgelopen najaar met de langverwachte terugkeer van Linda Mertens van Milk Inc. op het podium, wachten binnen twee weken 120 000 fans de avond (en namiddag!) van hun leven.
En of de muziekliefhebbers er op zaten te wachten! Na de aankondiging van Regi vs. Milk Inc. was er een echte stormloop op tickets, want concert na concert verkocht meteen uit. Uiteindelijk verbeterden ze hun record van zes concerten in één jaar in het Sportpaleis: binnen twee weken staan ze 7x in het Sportpaleis!!

De aangekondigde concerten beloven een waanzinnig feest te worden. Met een top productie qua licht en geluid. Met enkele bekende gastartiesten, maar ook met een gastartiest waarmee Regi nog nooit eerder het podium deelde…
Op zondag 3 november vindt er voor het eerst ook een namiddagshow van Regi plaats in het Sportpaleis. Ideaal voor mensen die ‘s avonds op tijd in hun bed willen liggen of voor gezinnen met kinderen die hen willen laten proeven van een eerste echte concertervaring.

De laatste tickets voor Regi vs. Milk Inc. zijn beschikbaar voor 18 & 19 oktober, 2, 3, 8, 9 & 10 november via sportpaleis.be.