.
Lindsay
dinsdag 1 november 2022

Lindsay: “Dat gaat niet gebeuren”

Ze werken nu ook nauw samen

Er wordt wel eens gezegd dat je beter niet samenwerkt met familie en familie familie moet blijven. Maar daar denken Christoff en Lindsay anders over. Christoff benoemde een tijdje geleden officieel als zijn manager en laat vanaf nu alles regelen door zijn zus.

“Ik ben niet bang dat het tussen ons verkeerd zal aflopen. Ik ben de eerste om toe te geven dat je beter twee keer kan nadenken voor je daarmee begint. Maar er bestaan ook uitzonderingen en ik denk dat Christoff en ik er eentje zijn”, zegt Lindsay in Primo.

Christoff en Lindsay hebben al meerdere stormen samen doorstaan, dus voor hen is er niks dat erop zou kunnen wijzen dat dit niet zou lukken.

Broer en zus De Bolle zijn niet alleen broer en zus, maar ook elkaars beste vrienden, nog iets waar hun professionele samenwerking een invloed op kan hebben.

“Maar dat denk ik niet. We zijn net terug van een reis naar Turkije met onze fans. Daar hebben we weinig over het werk gepraat. We hebben vooral genoten en plezier gemaakt. Nu en dan komt weleens een vraag naar boven of borrelt iets praktisch op, maar wanneer we samenzijn gaat het echt niet alleen maar over het werk.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay