.
Lindsay De Bolle
woensdag 20 december 2023

Lindsay: “Nu blijft alles sneller plakken”

Ze moet opletten

Het worden pittige dagen voor zangeres Lindsay. Met de feestdagen in het vooruitzicht let ze nu al een beetje op haar lijn, zodat ze haar streefgewicht blijft behouden ook tijdens de kerstperiode.

De zangeres weegt nu 57 kilo en wil dat graag zou houden. Veel zondigen hoort er dus niet meer bij. Zo kan ze zich laten gaan op kerstdag zelf.

“Ja, dan drink ik al eens twee aperitiefjes. Maar de dag nadien spannen we weer de broeksriem aan, want op mijn leeftijd blijft alles sneller plakken. Ik ben nu zes kilo afgevallen en ik voel me veel beter. Ik snoep minder en ga twee keer in de week een halfuur sporten bij InfraLigne. Dat gaan we vooral blijven doen”, klinkt het in Story.

Bij kerst horen er natuurlijk ook cadeautjes en daar wordt ten huize De Bolle ook gretig voor gezorgd. Lindsay heeft in elk geval haar lijstje aan haar partner Kris doorgegeven.

“Ik vind het altijd leuk om iets extra's aan ons huis toe te voegen, iets dat we echt kunnen gebruiken. Ik heb al laten weten aan Kris dat ik graag een nieuwe mat wil. En voor de rest staan er ook nieuwe pantoffels en parfum op mijn lijstje. Maar wat dat laatste betreft: het moet wel het juiste geurtje zijn. Anders gebruik ik het toch niet en dan vind ik het weggegooid geld. Dat geef ik ook aan Lisa-Marie mee. Je moet al te hard werken voor je centjes om het dan uit te geven aan een cadeautje waar je iemand anders geen plezier mee doet.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay