.
Lissa Lewis
woensdag 14 december 2022

Lissa Lewis: “Hij kan me toch niet veranderen”

Ze kiest nog even voor haar carrière

Wie een druk leven heeft, heeft het soms moeilijk om te ontspannen. Maar zangeres Lissa Lewis niet, zij probeert af en toe de pauzeknop in te drukken en zoekt af en toe wat ontspanning op.

Dat doet ze aan de hand van een massage of gewoon een avondje gezellig tv kijken. “Dat is voor mij ruim voldoende. Maar niks doen, vind ik wel heel moeilijk. In mijn hoofd is het altijd van: ‘Ik moet dit nog doen en ik moet dat nog doen’”, zegt Lissa in Primo.

De zangeres kan de knop maar moeilijk uitschakelen, maar haar man Niels helpt het haar af en toe toch eens te herinneren dat ze het wat rustiger aan moet doen.

“Maar dat gebeurt zelden. Hij weet dat hij me toch niet kan veranderen. En zolang er geen kinderen zijn, kan ik maar beter nu al die dingen doen die ik doe, toch? Hij is trouwens ook altijd druk bezig.”

Lissa en Niels zijn al 8 jaar samen en pas getrouwd, een logisch gevolg zou dus wel eens kinderen kunnen zijn. “Mensen verwachten dat we daar nu heel snel werk van gaan maken, omdat we getrouwd zijn. Maar de eerstkomende jaren is kinderen krijgen totaal nog niet aan de orde. Onze carrières zullen nog een tijdje op de eerste plaats komen.”

Bio van Lissa Lewis

Meer Over:

Lissa Lewis