.
Aster Nzeyimana en Lize Feryn
woensdag 23 februari 2022

Lize en Aster waren de robots uit ‘The Masked Singer’: “We zagen het niet meteen zitten”

Ze hebben toch even getwijfeld

Vlaanderen was compleet in de ban van de twee schattige robots uit ‘The Masked Singer’. Waren het nu toch Anouk Matton en Dimitri Vegas, of ging Dimitri Vegas ‘vreemd’ met Danira Boukhriss Terkessidis.? Nee, het waren Lize Feryn en Aster Nzeyimana die zich in de rol van robots waanden. En dat was niet altijd even eenvoudig.

“De robotpakken zaten behoorlijk oncomfortabel. Dat van ons was gewoon erg zwaar. We konden onze armen er ook niet in laten rusten, we moesten ze de hele tijd in een hoek houden. Tijdens je act valt dat allemaal wel mee, maar dan moet je nog naar het commentaar van de speurders luisteren. En dat duurt lang. Je ziet op televisie nog maar een derde. Die blijven maar praten en moppen maken. Voor ons was het topsport”, gieren Lize en Aster in Gazet van Antwerpen.

Lize had als gastspeurder vorig jaar al eens kennisgemaakt met het programma, maar voor Aster was het de eerste keer. Dat ze ook het allereerste duo waren in het programma, maakte het extra speciaal. “We hebben niet meteen toegehapt. VTM had ons overtuigd om eens samen een zangles te komen volgen en die was superleuk. Ook de makers van het programma zagen het meteen zitten. Dus waarom ook niet, dacht we. Het was heel fijn om eens iets met zijn tweetjes te doen.”

Bio van Aster Nzeyimana

Meer Over:

Aster Nzeyimana

Bio van Lize Feryn