.
Loes Van den Heuvel
zondag 30 januari 2022

Loes Van den Heuvel: “kunnen acteren als de beste is geen must”

Ze krijgen versterking van BV's

Sinds maandag 10 januari loopt op VTM een nieuwe reeks van 'De Buurtpolitie'. Dit werd een speciale VIP-editie met daarin de verschijning van verschillende BV’s. Nieuw op de set is ook actrice Loes Van den Heuvel, die de burgemeester speelt in de reeks.

De aanwezigheid van die tientallen bv’s betekent ook dat er af en toe eens iemand op de set rondloopt die niet kan acteren. Maar dat stoort Loes niet. “Vermits de BV’s zichzelf spelen, is als de beste kunnen acteren geen must. Het maakt het voor iedereen spannend. Maar je mag de Bekende Vlamingen die geen acteursopleiding hebben gevolgd ook niet onderschatten. Zij willen graag hun beste beentje voorzetten en niet onderdoen voor de professionele cast”, zegt Loes in Primo.

'De Buurtpolitie: VIPS’ is een mooi begin van 2022 voor Loes en ze hoopt dat dit alleen maar beter kan worden. “Maar ik tracht de toekomst niet te boetseren. Als je met een spreekwoordelijk vlindernetje constant je dromen zit na te jagen, raak je gefrustreerd. Ik zie wel welke open deuren mijn pad kruisen en of ik ze binnenwandel of niet. Ik leef noch in het verleden, noch in de toekomst, maar in het heden.”