.
Loes Van den Heuvel
maandag 1 juni 2020

Loes Van den Heuvel: 'Vaccin is gevaar voor de volksgezondheid'

“Ik geloof niet dat een vaccin de oplossing is…”


Loes Van den Heuvel ziet de huidige coronacrisis als een ‘constructief gesprek’ tussen onze planeet en haar bewoners. “De verstandhouding was scheefgegroeid, omdat mensen alleen maar ‘nemen’ zonder te ‘geven’,” aldus ‘Carmen’ in Dag Allemaal.

Momenteel woedt er een koortsachtige zoektocht naar een vaccin maar daar gelooft de actrice niet in. “Ik geloof niet dat we de oplossing in die richting moeten zoeken,” aldus Loes Van den Heuvel. “Er is zoveel angst gezaaid dat het lijkt of alleen een vaccin ons kan redden. Terwijl vaccinatie volgens mij juist gevaarlijk is voor de gezondheid, omdat men een lichaamsvreemde stof inbrengt,” klinkt het bij de actrice.

Loes Van den Heuvel vreest dat de versnelde ontwikkeling van het vaccin voor nog méér problemen zal zorgen. “Dat is niet zonder risico,” klinkt het bij het bij Loes Van den Heuvel. “Je kan mensen niet verplichten om deze vuiligheid in hun lijf te laten spuiten.”

Loes Van den Heuvel gelooft meer in de antistoffen die al in ons lichaam aanwezig zijn om bacteriën en virussen te bestrijden. “Ook de natuur biedt middelen voor de aanmaak van antistoffen die je immuniteit ondersteunen. Maar hoe we ons immuunsysteem op een natuurlijke manier kunnen boosten, daar hoor ik binnen de reguliere zorg niets over.”

Bio van Loes Van den Heuvel

Meer Over:

Loes Van den Heuvel