.
Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola
zondag 2 juli 2023

Loredana: “Dat mag zeker gewaagd zijn”

Maar ze wil er niet in overdrijven

Loredana verschijnt al eens in een gewaagde of sensuele outfit op het podium. Dat hoort bij haar act als zangeres bij 2 Fabiola. Maar naakt poseren dat zal ze nooit doen.

“Voor geen geld ter wereld! En mijn outfits… die mogen gewaagd zijn, maar ze moeten ook smaakvol blijven. De jonge meisjes van vandaag gaan veel verder dan wij in onze tijd. Ik gaf niet te veel bloot wanneer ik uitging. Tegenwoordig is het ‘hoe minder om het lijf, hoe beter’. Ik zie soms foto’s op de sociale media passeren waarvan ik denk: ‘Meisje, moet dat nu echt?’ Ik vind dat jammer”, vertelt Loredana in Primo.

Voor die sensuele en gewaagde outfits moet Loredana natuurlijk gaan shoppen. Maar ze let altijd goed op haar handtas wanneer ze gaat winkelen. Ze is ooit één keer bestolen geweest en dat overkomt haar geen tweede keer.

“Ik was tussen de kleren aan het kijken en ineens voelde ik iemand lichtjes tegen me aanbotsen. Voor ik er erg in had, was hij er met mijn portefeuille vandoor. Ik had net geld afgehaald, zo’n 200 euro.”

Download onze app voor Android of iOS