.
Loredana
maandag 23 januari 2023

Loredana: “Ik verwacht heel veel spektakel”

Ze kijkt er naar uit

Een deelname aan ‘The Masked Singer’ is voor zangers en zangeressen altijd een mooie kans om te tonen wat ze waard zijn. Het is een unieke ervaring, en eentje om niet snel te vergeten.

Tot nu toe heeft een deelname aan ‘The Masked Singer’ alleen voor Camille een echte boost gegeven aan haar carrière, maar dat vinden de andere deelnemers, waaronder Loredana niet erg.

“Een boost heeft het denk ik niet gegeven, maar je krijgt natuurlijk wel veel erkenning, met bijna 2 miljoen kijkers. De mensen spreken me er nog regelmatig over aan op straat. Ik ben natuurlijk ook volle bak bezig met 2 Fabiola, waarmee Patrick en ik altijd onze optredens hadden. En we hadden sowieso een plan voor mijn solocarrière”, vertelt Loredana in Tv Familie.

Net zoals heel Vlaanderen kijkt ook Loredana uit naar het nieuwe seizoen van het programma en zijn de verwachtingen hoog gespannen.

“Ik verwacht veel spektakel en ik ben erg benieuwd naar de zangstemmen. Maar vooral naar de figuurtjes natuurlijk! De pakken zijn altijd heel mooi gemaakt. Je blijft er gewoon naar kijken!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Loredana