.
News Image

Lost Frequencies in concert

Lost Frequencies in thuisstad Brussel.


Augustus 2014. Een nieuw talent uit de Belgische housescene staat op. Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies, laat zijn hit ‘Are You With Me’ op de wereld los en verovert in geen tijd zowat alle mogelijke hitlijsten. Zes weken lang staat hij aan de top van de Belgische charts en ook buiten de landsgrenzen wordt de bewerking van Easton Corbin's ‘Are You With Me’ erg gesmaakt.



De song staat op 1 in de Duitse, Oostenrijkse, Ierse, Zwitserse, Australische en Britse hitlijsten. Felix speelt klaar waar geen enkele Belgische artiest ooit in slaagde: nummer één worden in Groot-Brittannië. Al snel krijgen ook Finland, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden de smaak te pakken van de melodische, etherische en inspirerende sound. Van Brusselaar tot wereldster!



De monsterhit wordt opgevolgd door het al even majestueuze ‘Reality’, sinds september 2015 het meest gedraaide nummer in Europa. Opnieuw is hoorbaar hoe verschillende muziekstijlen de jonge artiest geïnspireerd hebben.



Dankzij het succes wordt Felix uitgenodigd op podia in alle vier windstreken. Hij gaf o.a. present in Amnesia (Ibiza) en op Tomorrowland, zowel de Belgische als de eerste Braziliaanse editie. Op 17, 18 en 19 december ‘15 warmt hij 60.000 fans op als support bij Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Het mag duidelijk zijn, Felix is klaar voor zijn eerste eigen concert in thuisstad Brussel!

Op vrijdag 11 december aanstaande start de ticketverkoop voor het concert van vrijdag 6 mei 2015 in de Ancienne Belgique te Brussel. Tickets vanaf vrijdag 11 decmeber 10 uur via www.abconcerts.be of via 02/548 24 24.