.
Lotte Vanwezemael
zondag 21 juli 2024

Lotte Vanwezemael: “Alles moet opnieuw op gang komen”

Ze starten vanaf nul

De agenda van Lotte Vanwezemael zit altijd goed vol. Is ze niet aan het werk, dan spreekt ze af met vrienden of is ze op stap met haar vriend. Haar leven gaat aan een heel snel tempo, maar ze vindt het prima zoals het gaat.

“Ik ben vier jaar ouder dan mijn vriend, in november zullen we twee jaar samen zijn. Daarvoor woonde ik samen met mijn ex, we waren bezig over trouwen en kinderen... Nu moet alles opnieuw op gang komen. In vergelijking met mijn vriendinnen, die soms al aan een tweede kind toe zijn, gaat het bij mij wat trager. Maar goed, ik weet wel dat ik ook kindjes zou willen, en mijn vriend en ik zijn aan het rondkijken om samen een huis te kopen”, vertelt ze aan Humo.

Tot nu toe is Lotte altijd in Kaulille blijven wonen, de stad waar ze is opgegroeid. Maar met een vriend die honkvast is aan Limburg, lijkt de kans groot dat ze toch eerder die richting uit verhuizen.

“Dus nu kijken we vooral naar huizen in zijn regio. Maar ik zou het ook niet erg vinden om in het buitenland te gaan wonen. Daar fantaseer ik soms over: een B&B in Toscane, hmmm! Daar mag gerust een kleine wijngaard bij. Natuurlijk zou ik daar mijn job als seksuologe niet kunnen uitvoeren, het is dus nog niet voor meteen. Maar stel dat ik over tien jaar uitgebold ben in de media...”