.
Lotte Vanwezemael
donderdag 22 augustus 2024

Lotte Vanwezemael: “Dan is het normaal dat het op een lager pitje staat”

Je moet er wel iets mee doen

Lotte Vanwezemael mag dan wel seksuologe zijn, het wil nog niet meteen zeggen dat ze alles in praktijk al heeft uitgeprobeerd. Het is dankzij de broer van een vriend dat Lotte leerde experimenten en dat ze naar meer verlangde dan alleen de basics in bed.

Twee jaar geleden kreeg Lotte te kampen met een dipje in haar libido en dan is het al eens nodig om wat nieuwe dingen te ontdekken op vlak van seksualiteit.

“Je moet vooral mild zijn voor jezelf. Als je het druk hebt, of gestresseerd en moe bent, is het normaal dat je libido op een lager pitje staat. Maar dan is het ook een goed idee om ermee aan de slag te gaan, zeker als seks belangrijk voor je is. Stel dat ik ooit kinderen krijg, wat wel de bedoeling is, dan wéét ik dat ik stappen zal moeten zetten om mijn seksleven te onderhouden. Seks moet vooral spééls blijven, dat vind ik heel belangrijk”, zegt Lotte in Humo.

Veel mensen denken misschien dat Lotte als seksuologe een godin is in de slaapkamer, maar dat moet ze toch ontkrachten.

“Ik ben niet de goeroe die elke dag op haar wenken bediend moet worden en die elke pagina van bepaalde boeken aan een grondige praktijktest heeft onderworpen, maar het is jammer dat het mijn beroep plat maakt. Dat krenkt me toch een beetje.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael