.
Lotte Vanwezemael
dinsdag 23 juli 2024

Lotte Vanwezemael: “Ik ben daar nu niet mee bezig”

Ze wordt vaak aangesproken

Het is zo belangrijk dat we tevreden zijn met onszelf en dat we onszelf kunnen omarmen. Dat lukt Lotte Vanwezemael goed en zij klaagt niet met hoe ze eruit ziet. Ze is vooral heel erg blij met haar gezicht.

“Mensen geven me weleens een complimentje over mijn glimlach of de kuiltjes in mijn wangen. Ik ben blij dat ik iets vrolijks uitstraal”, zegt ze in Humo.

Heel wat mensen zouden misschien plastische chirurgie overwegen om er nog beter en nog perfecter uit te zien, maar dat is niet weggelegd voor Lotte. Zij laat zich ook niet vangen aan de vele gratis ingrepen die haar worden aangeboden.

“Een aantal bedrijven die zich specialiseren in plastische chirurgie, hebben al contact opgenomen: 'Zou je deze ingreep niet gratis willen laten uitvoeren in ruil voor reclame?' Maar daar ben ik op dit moment niet mee bezig, en ik denk later ook niet. Toen ik influencers voor het eerst zag praten over botox en fillers, geen idee wat het verschil is, dacht ik wel: oei, ik heb óók een frons, moet ik die dan laten wegwerken? Gelukkig heb ik dat idee snel van tafel geveegd.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael