.
Lotte Vanwezemael
maandag 30 januari 2023

Lotte Vanwezemael: “Ik wilde niet thuis blijven treuren”

​​​​​​​Haar relatie liep na 7 jaar op de klippen

Het is ondertussen al 2 jaar geleden sinds Lotte Vanwezemael en haar ex-partner uit elkaar gingen. De twee hadden al een aantal jaar een relatie, hadden een huis gekocht samen en waren klaar om zich te settelen.

“Het was een beetje dubbel toen er een einde aan m’n relatie kwam. Als een relatie stopt, zijn daar altijd redenen voor. Daardoor wist ik dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Het kon zo niet verder, maar tegelijk was het ook enorm hard om er een streep onder te trekken. Maar tijdens mijn relatie dacht ik echt dat hij de man was met wie ik zou trouwen en kinderen zou krijgen”, zucht Lotte in Goesting.

Maar ondanks de breuk is er ook een positieve kant aan het verhaal. Zo leerde Lotte zichzelf opnieuw beter kennen en kon ze op zoek naar wat ze nu echt wil in het leven.

“Ik heb de tijd genomen om erachter te komen naar wat ik nu precies of zoek was. Pas dan, als ik weer sterk op mijn eigen benen kon staan, kon ik nadenken over wie ik naast me wilde. Het heeft toch zeker anderhalf jaar geduurd dat ik dacht: ‘Nee dankuwel, ik wil echt geen man in mijn leven.’ Ik genoot te hard van mezelf en mijn vaste leven.”

Wie Lotte volgt op sociale media kon zien dat Lotte best gelukkig was als vrijgezel en dat ze zich heel erg amuseerde in haar leven. “Ik ben naar heel veel festivals en feestjes geweest. Ik wilde niet thuis blijven zitten. Ik wilde ervaringen opdoen en herinneringen maken.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael