.
Lotte Vanwezemael
vrijdag 12 augustus 2022

Lotte Vanwezemael: “Stop daar nu eens mee!”

Ze kan er niet om lachen

Het is tegenwoordig niet altijd meer zo eenvoudig om als vrouw bekend te zijn in België of ver daarbuiten. Heel wat mannen voelen zich vaak geroepen om foto’s van zichzelf en ongevraagde lichaamsdelen naar die vrouwen op te sturen.

Maar soms wordt het zelfs zo erg, dat de vrouwen in kwestie klacht moeten neerleggen bij de politie. Zo werd Laura Lynn bijna overladen met dickpics en was er ook een tijd waarin Lotte Vanwezemael elke dag meer dan 50 ongevraagde foto’s toegestuurd kreeg.

“Wij willen geen dickpics, stop daarmee”, schreeuwde Lotte op Instagram. Maar ze moet bekennen dat ze nog altijd ongevraagde foto’s vindt in haar postbus.

Recent kreeg ze nog het volgende: ‘Wij zouden samen eens een bad moeten pakken. Dan kunt ge mijn rug wassen…’, citeert Tv Familie.

De dickpics en ongevraagde foto’s zijn een ware plaag en wij kunnen maar niet begrijpen waarom je zoiets naar iemand zou willen sturen die je uiteindelijk niet kent. Wij kunnen alleen maar hopen dat dit een ‘hype’ is die op een dag ophoudt.

Download onze app voor iOS of Android