.
Louis Talpe
woensdag 16 september 2020

Louis Talpe: “de liefde voor mijn zoon neemt nog elke dag toe”

Louis Talpe gelukkiger dan ooit met Tiffany en Lion.


Louis Talpe werd twee maanden geleden vader van een zoontje: Lion. “Ik kan nog niet zeggen dat ik als mens veel veranderd ben. Al merk ik wel dat ik zeer veel liefde heb voor mijn zoon. Dat neemt iedere dag maar toe,” onthult de acteur in Dag Allemaal.

Ook zijn liefde voor echtgenote Tiffany lijkt alleen maar toe te nemen. “Ik ben geen twijfelaar, maar ik hoor graag wat zij denkt. We beslissen vooral graag als één team,” aldus Louis Talpe.

Op huishoudelijk vlak verdeelt het koppel de taken, al prijst de acteur zich ook gelukkig dat hij aan het werk is kunnen blijven in deze vreemde coronatijden. “Ik speel in ‘Onder Vuur’, een reeks voor één over een brandweerkorps. En we hebben pas ‘The Window’ ingeblikt, een Engelse serie,” doet Louis Talpe zijn plannen uit de doeken.

De 39-jarige acteur geeft toe dat het een raar jaar is, maar hij probeert zich op de goede dingen te focussen. “Tiff en ik zijn heel gelukkig samen en erg dankbaar dat Lion een gezonde baby is. Zij weet perfect hoe ze een mindere dag moet ombuigen naar een goede. Als ik met iets worstel, bespreek ik dat met haar en kunnen we weer verder,” klinkt het verliefd bij Louis Talpe.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe