.
Louise Goedefroy
vrijdag 6 januari 2023

Louise, winnares van ‘The Voice’: “Ik wil niet de crazy fan zijn”

Ze is altijd fan geweest van Natalia

Wanneer er een nieuw seizoen van ‘The Voice Van Vlaanderen’ komt, zal Team Natalia zonder twijfel erg populair zijn. Voor het tweede jaar op rij levert coach Natalia de winnaar van het programma af, en dat is dit jaar Louise.

Louise heeft altijd veel steun gehad aan haar coach Natalia en het is mede dankzij haar dat ze ‘The Voice’ heeft kunnen winnen.

“Zij heeft van mij een betere zangeres gemaakt. Natalia stond altijd voor me klaar. Door haar zing ik nu op een totaal andere manier. Wat een topvrouw, niet normaal! Voor een carrière zoals die van haar zou ik trouwens meteen tekenen”, zegt Louise in Tv Familie.

Louise is altijd al een grote fan geweest van Natalia, maar heeft haar dat nooit durven vertellen. Ze wou niet overkomen als ‘Crazy fan’. De zangeres heeft altijd een grote rol gespeeld in het leven Louise, met een overwinning als kers op de taart.

Een overwinning in ‘The Voice’ is altijd een mooi opstapje om een carrière uit te bouwen, maar er moet nog altijd hard gewerkt worden. Louise mag alvast een eerste single op de markt brengen. “Ik denk dat ik vooral iets jazzy wil doen. Dat is toch mijn ding en ik wil mezelf blijven. Ik droom ervan om op te treden in rokerige, donkere jazzclubs. Maar festivals zijn ook leuk. Ik kijk er naar uit!”