.
Bart Kaell en Luc Appermont
maandag 18 maart 2024

Luc Appermont: “Ik heb het zelf nooit zo fel ervaren”

Het overkwam hem niet

Ook al was Bart Kaëll samen met Luc Appermont, hij kon het toch niet verhelpen dat hij verliefd werd op een andere man. Die man trok snel bij Bart in, maar dat was de ideale manier voor Bart om te beseffen wat hij echt wilde.

“Uiteindelijk bleek dat het 'snel samenwonen' een goede manier was om te weten wat ik wilde. Ik zag vrijwel meteen de realiteit. Het dagelijks leven met die andere en de minder leuke kanten. En ik dacht al snel: dit is het niet”, zegt Bart in Het Laatste Nieuws.

Bart noemde die verliefdheid altijd ‘een ziekte’. Iets wat Luc wel kon begrijpen. Het was effectief een soort klik in zijn hoofd.

“Ik heb het zelf nooit zo fel ervaren: zo verliefd zijn op iemand dat alles in het leven wegvalt en dat je niet meer rationeel kan denken.”

Bart besefte nochtans heel goed dat die jongen niks voor hem was. Maar hij kon hem ook moeilijk vergeten. “Ik heb het wel duizend keer aan Luc uitgelegd. Toen we weer samen waren, hebben we alles kunnen uitpraten. We zijn onze relatie echt gaan uitdiepen. We zijn er zoveel sterker uit gekomen."