.
Luc Appermont en Bart Kaëll
woensdag 27 maart 2024

Luc Appermont: “We doen dat voor ons publiek”

Ze zijn hen dat schuldig

Omdat Luc Appermont en Bart Kaëll bekende figuren zijn in Vlaanderen vinden ze het belangrijk dat ze te allen tijde goed voor de dag komen en er verzorgd uitzien. Dat zijn ze verschuldigd aan hun publiek.

“Uit respect voor ons publiek, en voor onszelf, vinden we dat we in good shape moeten zijn. We sporten en we letten op onze voeding om ons lichaam te onderhouden. Ik fiets, zwem en wandel veel en Bart ook. Om de zoveel maanden laten we ons gelaat verzorgen, om er zo lang mogelijk goed uit te zien. We zouden elkaar niet toelaten om ons te laten gaan. Als ik thuis eens in een jogging zit, mag ik het al horen van Bart: 'Kijk hoe je hier rondloopt, ben je niet beschaamd”, lacht Luc in Het Laatste Nieuws.

Bart ziet wel vaker mannen rondlopen die kostuums dragen die totaal niet passen of uit de mode zijn. Hij wil niet dat Luc zo wordt en al zeker niet voor zichzelf.

“Het mooiste voorbeeld: we zaten in het begin van onze relatie in een chic restaurant in Düsseldorf en verderop zat een ouder gay koppel. Allebei droegen ze een das en een driedelig pak met manchetknopen. 'Luc, het is mijn droom om zo oud te worden, dat is zo mooi', heb ik toen gezegd. Leeftijd zit sowieso tussen je oren. Fysiek takel je misschien wel wat af. Maar ik ben het kind in mij nooit verloren."