.
Luc Caals
donderdag 3 oktober 2024

Luc Caals: “Dat is te vermoeiend” 

Dat doet hij niet meer 

Op dit moment is Luc Caals te zien in het theaterstuk ‘Old Timers’ aan de zijde van Leah Thys. Maar het zal misschien wel een van zijn laatste projecten zijn. Als hij 75 is wil hij ermee stoppen en dat is al over drie jaar.

Maar eerst wil hij nog genieten van alle leuke projecten die op zijn pad komen, zoals ‘Old Timers’. Hij vindt het heerlijk om met Leah op de planken te staan.

“Het klikt met haar. We spelen niet alleen samen, we zitten ook samen in de auto. Ik ga haar thuis ophalen voor de repetities en opvoeringen. We zijn allebei niet meer al te goed te been. Leah moet ook opletten met haar longen”, zegt hij in Primo.

In het stuk spelen Luc en Leah een koppel tachtigers. Voor Luc is de tachtig nog veraf, voor Leah misschien iets minder.

“Reisvoorstellingen gaan we niet doen, want dat zou te vermoeiend zijn. Ook voor mij. Ik focus me nu op het toneelstuk 'Oldtimers'. Ik hou van theater. Het kriebelde om weer op de toneelplanken te staan. En de reacties zijn heel positief. Tot nu toe hebben we op het einde van elke voorstelling een staande ovatie gekregen. Dat moet je verdienen.”

Bio van Luc Caals

Meer Over:

Luc Caals