.
Luc Steeno
zaterdag 8 oktober 2022

Luc Steeno: “Daarom was Tien Om Te Zien geen kijkcijferhit”

Voor de muziekliefhebbers van onze Vlaamse artiesten was het deze zomer genieten ‘Tien Om Te Zien’ was terug, en hoe!

Week na week stonden er fantastische artiesten op het podium en was het genieten van al de mooie Vlaamse muziek die ons landje te bieden heeft.

Al kwam er ook heel wat commentaar omdat veel artiesten steeds leken terug te komen. Denk maar aan Pommelien die zowat elk week op het podium stond, net als haar ‘#LikeMe’-collega en goede vriendin Camille.

Ook Luc Steeno was niet zo gelukkig dat er niet meer variatie in het programma zat. “Ik wil echt niet vitten op gelijk wel muziekprogramma, maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het feit dat ‘TOTZ’ geen kijkcijferhit was, misschien komt omdat de ‘oude garde’ nauwelijks aan bod kwam”, zegt hij in TV Familie.

Steeno wil dit niet als commentaar geven op het vele jonge talent dat we tegenwoordig hebben. Maar voor hem is er toch een groot verschil.

“Het verschil met nu is dat dat toen niet ten koste ging van gevestigde waarden zoals Willy Sommers, Paul Severs zaliger en Will Tura. Het succes zat hem volgens mij in de mix van aanstormend talent en artiesten die al populair waren.”