.
Luc Steeno
zondag 30 juni 2024

Luc Steeno: “Ja, ik heb een relatie”

Hij zegt er nooit veel over

Als er een Vlaamse zanger is, waar we niet zoveel over weten, dan is het wel over Luc Steeno. Niemand lijkt een idee te hebben hoe het met zijn liefdesleven is gesteld en Luc is ook niet van plan om daar details over te onthullen.

“Ik heb op dit moment een toffe relatie en voel mij daar goed bij. Maar voor de rest... Mijn grootmoeder zaliger zei altijd 'dat je je bed niet op straat moet zetten'. Ik ben iemand die z'n privéleven altijd heeft afgeschermd. Ik ben zo opgevoed, dus ik zie dat niet snel veranderen”, zegt Luc in Primo.

Ook met zijn ouders deelt Luc niet altijd evenveel, al weten zij natuurlijk wat ze moeten weten. Zij zijn 80 en 77 en natuurlijk komt er ooit een dag waarop ze er niet meer zullen zijn.

“Wij denken altijd dat iedereen - in goede gezondheid - de negentig aantikt, maar niets is minder waar. Gelukkig worden mensen steeds ouder en blijven ze langer vitaal, maar ik merk wel dat mijn moeder soms klaagt dat ze moeite krijgt met lopen. Mijn vader heeft dan weer last van zijn knieën. Maar je kunt natuurlijk moeilijk oud worden zonder het te zijn. Ik wijs hen er soms op dat ze bijna tachtig zijn. Ik vraag me af of ik überhaupt wel zo oud zal worden...”

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno