.
luc steeno
woensdag 29 november 2023

Luc Steeno wordt 60: “Ik laat dat niet zomaar voorbij gaan”

Het is groot feest

Luc Steeno behoort binnen enkele maanden niet langer tot de club van vijftigers. Hij is 59 en wordt volgend jaar in juni 60. Speciaal voor die 60ste verjaardag geeft hij een concert in Kursaal Oostende.

“60 is een verjaardag die ik niet zomaar voorbij kan laten gaan. Daarom vieren we dat met een groot concert. Onder leiding van een twaalfkoppige muziekband zal ik er mijn grootste hits brengen zoals 'Ik Mis Je Elke Dag' en 'Hij Speelde Accordeon'. Ik nodig ook enkele collega's uit voor unieke duetten. Ive Rénaarts, Laura Lynn, Thomas Julian, Sandra Kim, De Romeo's en Christoff staan mee op het podium”, onthult hij al een tipje van de sluier.

Niemand wordt graag ouder, niemand ziet graag een 6 verschijnen voor zijn leeftijd. Maar Luc kreeg een gouden raad van Will Tura om daar mee om te gaan.

“Will Tura heeft me ooit eens gezegd dat je gezicht elke tien jaar verandert. Hij voelde dat zo aan... Ik zeul hier en daar een extra rimpel mee, maar krijg vaak te horen dat ik er lang geen 60 uitzie. Ik voel me ook veel jonger.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno